POZIV INVESTITORIMA ZA UČEŠĆE U PROJEKTU IZGRADNJE DOMA ZA STARE U SELU POPOVI KOD BIJELJINE

Slobomir kompanija upućuje poziv potencijalnim suinvestitorima za partnerstvo u novom projektu izgradnje Doma za stara lica u selu Popovi, nadomak Grada Bijeljina, RS, BiH.


Danas su ulaganja u projekte koji uključuju brigu o starijima i usluge smještaja starijih i nemoćnih osoba u porastu zbog načina života i činjenice da se o starijim osobama često nema ko brinuti. Svjesni činjenice da je teško zadržati radna mjesta i finansijsku stabilnost ukoliko se djeca i porodice posvete svojim najstarijim članovima, predstavnici Slobomir kompanije odlučuju se za ovaj investicioni projekat od značaja za društvenu zajednicu. Na samo 5 km udaljenosti od centra Grada Bijeljine, u selu Popovi, na površini od oko 65 ari, započeta je izgradnja savremenog Doma za smještaj i njegu starih lica.


Investitor objekta je gospodin Slobodan Pavlović, vlasnik Slobomir kompanije. Parcela je u njegovom ličnom vlasništvu, a trenutno su postavljeni temelji i u toku su aktivnosti na daljoj realizaciji projekta.


Dom za smještaj i njegu starih lica u Popovima predviđa 140 mjesta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.


Svaka soba posjedovaće kupatilo i biće opremljena u potpunosti u skladu sa potrebama korisnika. Planirani su svi neophodni prateći sadržaji (kuhinja, restoran, univerzalna sala, klub, prodavnica, frizerski salon, ambulanta, servisni prostori, prostori uprave). Uz Dom je planiran i otvoreni prostor koji bi se uredio kao park sa zelenilom, stazama za šetnju, klupama, fontanom, prostorom za druženje, šah, kuglanje i laku rekreaciju. Poseban dio u sklopu Doma za smještaj i njegu starih lica u selu Popovi kod Bijeljine je etno muzej, u kojem će se izlagati predmeti vezani za lokalnu istoriju i narodnu kulturu, priređivati razne izložbe i slični kulturno-umjetnički događaji. Na prilazu Domu, planiran je i parking prostor za oko 140 vozila.


Obavještavamo potencijalne suinvestitore da je otvoren poziv za sve koji su zainteresovani da uzmu učešće u realizaciji navedenog projekta. Potencijalnim partnerima nudimo mogućnost kreditiranja u Pavlović banci. Detaljne informacije mogu se dobiti putem telefona +387 55/231-182, a ugovaranju saradnje prethodio bi poslovni sastanak sa predstavnicima Slobomir kompanije.